Luchtkwaliteitsmeter.com, onderdeel van Uniqly Air, is gespecialiseerd in luchtkwaliteit meters en heeft in haar assortiment alleen de beste Co2 meters. Deze meters hebben wij stuk voor stuk getest en kunnen de kwaliteit garanderen. Ons doel is om voor een concurrerende prijs kwalitatief goede luchtkwaliteitmeters aan te bieden.

Voordelen Uniqly Air

  • Uitstekende Co2 meters
  • Snelle levering uit eigen voorraad, binnen 24 uur verzonden
  • Gratis levering in Nederland en Belgie
  • Deskundige klantenservice
  • Veilig betalen zoals u gewend bent, met iDeal, Paypal, Creditcard, Overboeking
  • Goede partner voor zakelijke (Business to business) klanten

Goede Co2 meters hoeven niet duur te zijn

Luchtkwaliteit meters zijn in het algemeen erg prijzig. Wij zijn van mening dat een gezond binnen kwaliteit voor iedereen geldt en dat het meten van binnenmilieu ook moet kunnen zonder dure apparaten. Onze meters zijn uitgerust met de beste technologie om vocht, temperatuur, kooldioxide, koolmonoxide, fijnstof of ozon te meten. Onze prijzen zijn concurrerend en goedkoop in vergelijking wat u bij andere bedrijven betaald.

Voor consumenten, bedrijven, scholen en meer

Onze klantenbestand is uiteenlopend van consumenten die de luchtkwaliteit thuis willen meten, tot scholen en bedrijven die een gezond binnenmilieu willen voor hun leerlingen of medewerkers.

Goede kwaliteit binnenmilieu

Zuurstof is de nummer 1 behoefte van de mens. De afgelopen decennia hebben wij gemerkt dat een schone lucht niet meer zo vanzelfsprekend is. Denk aan het vele smok i

Winkel

Bekijk ons assortiment luchtkwaliteit meters in de winkel. In ons assortiment hebben wij alleen de beste en betrouwbaarste luchtkwaliteit meters voor een scherpe prijs.

Persoonlijk contact

Heeft u vragen over een product of bestelling? Op onze veelgestelde vragen vind u ook antwoorden. Mocht het antwoord er niet tussen staan, schroom niet om ons te contacteren.

Neemt u dan contact met ons op via de klantenservice. Wij zijn telefonisch bereikbaar, per mail of chat. Elke werkdag van 8:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 10:00 uur tot 17:00 uur.